Sparkling Angels

14 December is er weer een concert van onze Angels. Dit keer maar 1 optreden, omdat we er niet in slagen om een tweede datum te plannen, waarop iedereen kan.
Dus reserveer snel je kaarten, want anders mis je het!!

Ook deze keer hebben we weer het genoegen dat er gastmuzikanten mee doen. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper piano. Allemaal oudgedienden!
Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook nu weer verantwoordelijk voor de styling en de aankleding.

Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh.

Sparkling Angels  is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh.
De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).

Ook Herman Koopman zal samen met zijn Engelenburgh Koor een aantal nummers ten gehore brengen!

Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh.

14 december:
Inloop 19.30 uur
Start voorstelling 20.00 uur
Toegang 5 euro

Je weet dus waar je moet zijn!

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Plaats een reactie