Project Rabo Spotlight

Rabo_Spotlight_2

Hoeve Engelenburgh is samen met vier andere goede doelen uitgekozen voor het project Rabo Spotlight. De opbrengst van de kaartverkoop wordt door de Rabo Bank verdubbeld en aan de goede doelen geschonken.
Hoeve Engelenburgh en iedereen die daarmee verbonden is, zijn heel blij dat daar bij te horen.

Hoeve Engelenburgh is een Kunst- en Zorgboerderij, die wanneer alle verbouwingen achter de rug zijn, snel zijn maatschappelijke rol verder zal uitvouwen. Hoeve Engelenburgh wil graag een plaats worden, waar mensen elkaar werkelijk ontmoeten.

Wij bieden nu werk aan gemiddeld 13 voornamelijk verstandelijk beperkte werknemers, die zeer divers werk doen. Verzorging van de dieren (paarden, geiten, schapen, kippen, konijnen, fazanten, varkens en poezen), opbouwen en verbouwen van het terrein en van de stolp.
Onder het motto: ” Niet alleen de lasten, maar ook de lusten” krijgen degenen die dat graag willen paardrijles op de paarden, die ze door de week verzorgen. Hiervoor hebben we de paardenbak en de stallen opgeknapt.

In het atelier worden prachtige schilderijen gemaakt, die we na de opening van onze prachtige expositieruimte zullen gaan exposeren en verkopen. Wij willen daarnaast ook exposities gaan organiseren van andere kunstenaars, gevestigde namen en amateurs.
In het thee/koffiehuis kunnen bezoekers dan iets drinken en een taartje eten.
In ons toekomstige winkeltje zullen we de dingen gaan verkopen, die niet onder de noemer kunst vallen.

Plaats een reactie