Engelen op bezoek

engelen

 

Vrijdagavond na schooltijd kwamen onze “oud” collega’s op bezoek. Bijna iedereen was er. René, Willem en Henk hadden de vrouwen mee. De delegatie was daarom 18 man sterk. Wie wilde kreeg een uitgebreide rondleiding.
René, de huis-troubadour had een mooi gedicht geschreven, waarmee een bijzonder cadeau werd ingeleid:

Engelenburgh(t)

Een engel heeft me gedragen
sterk en zacht.
Een engel heeft mij gedragen en naar
haar burght gebracht.
Hier heb ik vleugels
sterk en zacht.
Hier zijn vleugels
voor mij bedacht.
Hier kan ik vliegen in een veilige haven.
Hier kan ook ik me aan ’t leven laven.
Ik vlieg en ik werk zwak en toch sterk,
zornder te vragen word ik gedragen.

We hebben een prachtige engel gekregen die we op het plein zullen zetten, wanneer de verbouwingen achter de rug zijn. Wat een verrassing en wat een mooi cadeau. Paula had daarnaast voor iedereen een leuke engelen (school)foto, die door haar dochter Mariska was bewerkt.
Wat was het fijn om iedereen weer eens te zien!

VSO Elgerweg op bezoek

Plaats een reactie