Lunchconcert theater Hoeve Engelenburgh

Donderdagmiddag 21 februari 2019 houden we een lunchconcert om onze dankbaarheid te tonen dat het gelukt is om de lift te realiseren waardoor ook mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten ons mooie theater kunnen bezoeken. De lift is gerealiseerd door verschillende sponsors, zoals de Biljartclub Zijdewind, De Heren van Oudorp, De Protestantse Armvoogdij, Gemeente Hollands Kroon, de NSGK, Admin en Bel. Advies Buro, HSV de Niedorpen, STG Pater Klaas Schilder, Petri en vele anderen.

Om het te vieren geven we aan de doelgroep die eerst niet in de gelegenheid was naar boven te gaan een lunchconcert voor maar €5,00 per persoon, bestaande uit muziek, koffie, thee en lekkere broodjes. Daarnaast nodigen we ook mensen uit die kwetsbaar, eenzaam en hulpbehoevend zijn of gewoon een gezellige middag verdienen. Ook de inwoners van omliggende dorpen zijn welkom mits vooraf aangemeld (dit in verband met het geringe aantal plaatsen). Opbrengst komt ten goede aan het goede doel.

We geven een verkorte uitvoering van ons laatste All Angels concert met de naam Sparkling Angels. Sparkling Angels is een muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh. De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliënt).
Muziek varieert van Nederlandstalig tot Engelse Ballads en meer…Ook deze keer hebben we weer het genoegen dat er gastmuzikanten mee doen. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper piano. Allemaal oudgedienden! Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan de Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook nu weer verantwoordelijk voor de styling en de aankleding.

Dus kent u iemand in uw omgeving die het verdiend neem dan snel contact op! Vooraf reserveren is noodzakelijk. Stuur dan een mail naar: theater@engelenburgh.net

Plaats een reactie