Jam Sissies in Concert 12 Maart

Terdiek 20, 1733JE Nieuwe Niedorp
Zondagmiddag 12 maart 2017. De akoestische formatie Jam Sissies geven eens per jaar een concert in de noordkop en na louter lovende reacties en prachtige recensies hebben ze besloten dit jaar een extra concert te geven in Theater de Engelenburg! Ze hebben veel kwaliteit in huis en hun afwisselende repertoire brengt iedereen in vervoering.

De groep bestaat uit de zussen Martine Wolkers (vocals, toetsen & percussie), Linda Wolkers (vocals & percussie) en zij brengen hedendaagse popmuziek net even anders dan je gewend bent. Ze geven samen met Niedorper Jim Riedijk (gitaar & basgitaar) en Jeroen Redeker (gitaar & vocals) een eigen draai aan de nummers en brengen deze met veel meerstemmigheid, energie en gevoel semi-akoestisch ten gehore.
Het repertoire bestaat uit grote hits in diverse genres (pop, singer/songwriters, rock, en soms een vleugje country) en uit onbekendere muzikale pareltjes die zeker de moeite waard zijn om gehoord te worden. Van swingend, tot pittig en soms ontroerend; een muzikale avond die je niet mag missen!
De akoestische optredens van Jam Sissies met sfeer- én dansbare maar vooral herkenbare nummers lenen zich uitstekend voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, huiskamerconcerten en muzikale omlijsting van een receptie, lunch of diner. Ook hebben ze al diverse ceremonies en feesten tot een hoogtepunt gebracht en daarnaast geven ze meestal één keer per jaar eigen concerten op de prachtigste en sfeervolste locaties in Noord-Holland, zoals dit keer in Hoeve Engelenburgh!
De naam JamSissies is vooral te danken aan het vrije jam-gevoel wat zij graag aan de songs mee willen geven; niet teveel vastleggen maar lekker samen muziek maken en spelen!
Kaarten kosten 5,- per persoon, zondag 12 maart; aanvang om 14:00 uur
Meer informatie over Jam Sissies vind je op: Facebook.com/jamsissies of via www.martinewolkers.nl

INLOOP 13,30 AANVANG 14.00
ENTREE: 5.00 euro (te betalen bij binnenkomst)
Kaarten reserveren via: theater@engelenburgh.net

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Online ticket verkoop voor dit evenement is gesloten.

Plaats een reactie