Een buiging voor de Koninklijke BAM

BAM

 

Vandaag was een heel  heel bijzondere dag. 35 mannen en vrouwen van de Koninklijke BAM Groep kwamen op Hoeve Engelenburgh een maatschappelijke dag invullen. Dit waren niet alleen mensen van de werkvloer, maar ook  mensen van kantoor.
De “match” werd vorig jaar 17 november gemaakt op de beursvloer  in het AZ stadion te Alkmaar. De beursvloer werd georganiseerd door de Waaier en geopend door Koningin Maxima.
En vandaag was het dan zo ver. Eerst werd er een briefing gehouden in het theater. Daar werden de verschillende taken verdeeld  en de groepsindeling bekend gemaakt.
Daarna ging iedereen voortvarend aan de slag. Een groep ging een veranda maken op het terras, een andere groep ging meubels schilderen en beitsen en een derde groep ging bij de paarden het plaatsje opnieuw tegelen en een pad in de wei aanleggen.
Tussendoor verzorgden wij een lunch en werd er in het theater naar een kort optreden gekeken als vermaak.
Jan Wagenaar van De Jumbo uit Nieuwe Niedorp heeft een groot gedeelte van de lunch gesponsord. Zo heeft ook de Jumbo bijgedragen aan deze fantastische dag!

Wat een ongelofelijke inzet heeft iedereen getoond. Alles moest in een dag af en daar deed iedereen verschrikkelijk zijn best voor om dat waar te maken. En het is allemaal gelukt!
Aan het eind van de dag waren meubels en kozijnen geschilderd. Er was er een poortje geplaatst, een schommel in elkaar gezet en in de tuin verankert. Het straatwerk was af: plaatsje opnieuw getegeld en pad aangelegd.Onze eigen werknemers hebben daarbij heel erg goed geholpen.
Onder de nieuwe veranda werd gebarbecued en kon er een biertje worden getapt. Een ontspannen afsluiting van een geweldige dag!
Wat zijn we deze lieve en aardige mensen dankbaar voor al het werk dat ze hebben gedaan. Een diepe buiging …

Jumbo

BAM

Plaats een reactie