Create helpt Engelenburgh

Martijn Apeldoorn, directeur van Create en een deel van zijn team waren op 19 juli 23019 op ons erf. Na een gesloten match via De Waaier en Hoeve Engelenburgh, kwamen ze bij ons een dagje vrijwilligen.
Wat is dat heerlijk, klussen die anders maar bleven liggen verdwijnen als sneeuw voor de zon. En de zon scheen, bloedheet eigenlijk. De jonge mannen en vrouwen hebben enorm veel werk verzet. Honderden dakpannen moesten verplaatst. Al dan niet met spinnen en pissebedden. Het deerde ze niet. Een zware lichamelijke klus.
Een enorme heg vol onkruid en stekels werd prachtig gesnoeid. En strak … petje af.  Zijn toch allemaal ICT mensen. Maar blijkbaar kunnen die meer😊
Het woonhuis werd door de klimop overwoekerd. De mannen hebben het keurig terug gesnoeid en teruggedrongen.
Tafels werden geschuurd en geschilderd voor de nieuwe kantine. Is prachtig geworden.Er is puin geruimd en afgevoerd en 1 kruiwagen gesloopt, haha. Kun je nagaan hoe zwaar dat geweest is.
Na de arbeid samen even een biertje gedronken en tot slot rondde Martijn het af met vriendelijke woorden dat ze het allemaal leuk hadden gehad en dat het voor herhaling vatbaar was. En dat hij ons ook nog wat wilde geven. Kregen maar liefst 500 euro om aan de boerderij te besteden. Daar werd ik wel even stil van. Je mat ze af voor een biertje en geven nog geld toe. Kan ik nieuwe kruiwagens voor kopen. Te gek gewoon!
Een dag om niet meer te vergeten. Bedankt mannen en vrouwen van Create. Jullie kunnen bouwen.

Ellen Burgemeestre

Create helpt Engelenburgh

Comments(2)

  1. F207PJPD www.yandex.ru says:

    F207PJPD http://www.yandex.ru

  2. 7MO22OR https://www.msi.com says:

    7MO22OR https://www.msi.com

Plaats een reactie